Gastenboek

Wil je laten weten wat je van ons of onze site vindt dan kan dat door hieronder een reactie te plaatsen in ons gastenboek

9 comments on “Gastenboek

 1. Mirjam Bouwels

  Maine coons zijn geweldige speciale katten, Maine coons van de Cantharel zijn het neusje van de zalm! Annelize en Hans stoppen zoveel liefde aandacht en tijd in hun poezen en kittens en dat resulteert in zeer bijzondere prachtige kattenkinderen. Al onze drie van de Cantharelletjes zijn heerlijke sociale lieve katten en bijzonder mooi.
  Annelize en Hans wij zijn elke dag dankbaar dat we jullie gevonden hebben en zulke levensvreugde mogen hebben van onze lieve katten Nina Nova en Ché ❤️

 2. Anita Zwemmer

  Na het overlijden van onze oudste Maine coon waren wij opzoek naar een nieuw maatje voor onze Cane. We vonden van de Cantharel, Hans en Annelize, en hun 2 witte prinsessen. Een van de dames Ziva had kittens en daar was Galileo roepnaam Leo. Bij het kijken werden we zeer gastvrij ontvangen en het voelde gelijk goed. Ze leggen hun coonies erg in de watten❤ en brengen hun kittens zelf weg zodat ze zien dat ze goed terecht komen. Vanaf de eerste minuut zat het goed tussen Leo en Cane en ze zijn sinds anderhalf jaar dikke vrienden.

 3. Nadine Stehouwer

  Sinds mei dit jaar hebben we een Cantharelletje bij ons als huisgenootje. Donna Lee…een prachtig schildpad poesje met een super lief karakter. Door haar opvoeding ‘thuis’ is ze super sociaal en raakte ze binnen een dag gewend aan onze hond, het leven in de afgesloten tuin en onze zoon met zijn vriendjes….Bij de eerste controle bij de dierenarts zei hij: ” ik zie veel Maine Coon kittens, allemaal even mooi maar deze ziet er wel heel gezond uit” . Mijn complimenten aan Hans en Annelize maar zeker ook aan mama Bella en tante Ziva. Wellicht komt er in de toekomst nog eentje bij; dan gaan we zeker weer naar de Cantharel!

 4. jacqueline

  Onze Pandora (Panda voor hier) is van de Cantharel en jongens, wat hebben we een plezier met haar. Goed gesocialiseerd, dol op water, echt een speelmaatje voor de kinderen, en ze is natuurlijk een heel mooie, eigenwijze tortie . Bij Hans en Annelize ben je ontzettend welkom en…het allerbelangrijkste: ze zorgen heel goed voor hun poezen!

 5. Laura en Jeroen

  Na het eerste contact met Annelize en Hans hadden wij het gevoel dat we op de goede plek waren. We mochten snel komen kennismaken met hen en onze liever Cooper. Alle katjes komen niks te kort en Annelize en Hans zorgen ervoor dat ze een goede overweging maken over welke kitten bij wie terecht komt. Dat voelde voor ons echt goed. We vonden het fijn dat ze Cooper naar ons kwamen brengen toen hij het nest mocht verlaten. Wij kunnen ons geen lievere kat dan Cooper wensen. Hij is een ontzettend vriendelijke, slimme en behendige Maine Coone waar we hartstikke blij en gek op zijn. Bedankt Annelize en Hans!

  • Tom en Suzanne

   Wij hebben een witte kater en een tortie poesje uit een nestje van de Cantharel. Wij zijn in contact gekomen met Hans en Annelize en vanaf het begin af aan zo goed geholpen. Het voelde gelijk goed. Ook zijn ze heel gastvrij, we mochten altijd langs komen om bij de kittens te komen kijken wat erg fijn was. Hans en Annelize zijn geweldig lieve mensen met een gouden hart voor hun Maine Coons. Dit is ook terug te zien in de katten en hun karakter. Maine Coons van de Cantharel zijn erg sociaal en goed opgevoed. Daarnaast zijn het ook nog eens prachtige dieren. We zijn Hans en Annelize erg dankbaar hiervoor en zijn super blij met onze 2 lieve Maine Coons.

 6. Een lang gekoesterde droom is voor mij uitgekomen toen black tortie tabby white Harmony FaraDiba (roepnaam Indy) op ons pad kwam. We hadden al 5 maine coons dus het was voor ons zeker geen must & hebben daarom ook echt gewacht tot we qua karakter, looks & match met onze kater & match met de fokker de enige juiste match tegen zouden komen.

  En daar was Indy ❤️

  Zoooo blij met dit prachtige, lieve, mooie, sociale meisje & daarnaast zo ontzettend dankbaar voor het vertrouwen in ons.

  Lieve Hans & Annelize jullie zijn toppers ❤️

 7. Samantha

  In 2017 op show, Hans mogen ontmoeten en een paar show’s later Annelize. Daarna kwam onze eerste “komgezelligeenbakkiedoen” date, en daaruit is een mooie en bijzondere vriendschap ontstaan. Lieve is de spil geweest van een droom, een droom die omgezet werd in “Dream” en of het zo moest zijn, “Dream” heeft mijn wens omgezet in werkelijkheid. Zoals Hans en Annelize hun kittens groot brengen is een ontzettend mooie manier, en een waar ik 100% achter sta. Lief, sociaal, gezond en aanhankelijk

 8. Carin Koster

  Wat een prachtige nestjes. Zo schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kaart

Klik op de kaart voor een grotere weergave